Mire se erdher ne FilmaHD Premium

Posted on 19. Nov, 2011 by in Aksion

Pershendetje te dashur shikues.

Kjo nenfaqe e FilmaHD eshte hapur si qellim i vetem per tju ofruar ju te shikoni dhe te shkarkoni filmat me shpejtesine me te madhe te mundshme e cila do te vihet ne perdorim ne daten 1 Maj 2012.Nga ky sherbim ju do te perfitoni link shkarkimi direkt, plus dhe nje player shume te thjeshte per te shikuar filmat. Filmat qe ju do te gjeni ketu do te keni mundesine ti shkarkoni dhe ti shikoni sa here te deshironi dhe kur te deshironi. E gjithe kjo do tju kushtoje vetem  500 leke te vjetra per ju qe jetoni ne Shqiperi dhe 5$ per ju qe jetoni jashte!

Per te perfituar nga ky sherbim ju duhet te regjistroheni ketu : http://filmahd.com/premium/wp-login.php?action=register

Kujdes! Kur te regjistroheni duhet te keni parasysh qe Username juaj duhet te jete numri juaj i celularit nga i cili do te beni dhe abonimin ne date 1 Maj. Mos harroni se duhet te vendosni prefiksin e shtetit nese jeni jashte Shqiperia si psh: 0039xxxxx nese jetoni ne Itali dhe keshtu me radhe.
Gjithashtu e-maili duhet te jete i vlefshem qe ne cdo rast stafi do te kete mundesine tju kontaktoje me ane te e-mailit.

Te gjitha mendimet dhe sugjerimet i mirepresim ne koment…
Ju faleminderit!

Leave a Reply