Players Aksion, Krim, Triller
Dy hajdutë, një magjistar, një haker kompjuterash, një aspirues për aktor
dhe një ekspert eksplozivësh planifikojnë një grabitje për të përmbushur
ëndrrën e Viktor Braganzës. A do të kenë sukses apo fati ka planifikuar diçka
ndryshe për ata.
Linku Tjetër :
Shkarkoje :

© 2011 Shiko Filma HD Me Titra Shqip – Filma Në High Definition. All Rights Reserved.

Na kontaktoni

Rreth nesh

Ndihmë