online marketing

© 2011 Shiko Filma HD Me Titra Shqip – Filma Në High Definition. All Rights Reserved.

Na kontaktoni

Rreth nesh

Ndihmë

Il Capo dei Capi 6 Aksion, Drame
Il Capo Dei capi është një miniserial gjashtë pjesë e që debutoi në Canale5
në mes të tetorit dhe nëntorit 2007, në Itali. Ajo tregon historinë eSalvatore
Riina, alias Toto u Curtu, një mafioz nga Corleone, Sicili. Riinaështë luajtur
nga Claudio Gioè, dhe seri u drejtua nga Alexis Sweet dheEnzo Monteleone.
Filmi është frymëzuar nga libri eponymous hetim-eGiuseppe D’Avanzo dhe Atilio
BOLZONI.
Linku Tjetër :
Shkarkoje :