© 2011 Shiko Filma HD Me Titra Shqip – Filma Në High Definition. All Rights Reserved.

Na kontaktoni

Rreth nesh

Ndihmë

Fast Five
Aksion, Krim, Drame
Domeniku dhe skuarda e tij planifikojne te vjedhin nje kasaforte te madhe te
Nje trafikanti e cila ka brenda 100 milion dollare. Per gjate rruges se tyre, ata
Do te hasin shume probleme perfshire ketu edhe agjentin Hobs.
Linku Tjetër :
Shkarkoje :