© 2011 Shiko Filma HD Me Titra Shqip – Filma Në High Definition. All Rights Reserved.

Na kontaktoni

Rreth nesh

Ndihmë

Fanaa Drame, Muzikal, Romance
Vendosur në Delhi dhe në Luginën e Kashmirit, një grua e verbër bie në dashuri me një
udhërrëfyes turnesh i cili fsheh një sekret të tmerrshëm ...
Linku Tjetër :
Shkarkoje :