© 2011 Shiko Filma HD Me Titra Shqip – Filma Në High Definition. All Rights Reserved.

Na kontaktoni

Rreth nesh

Ndihmë

Dostana Komedi, Drame, Romance
Kunal dhe Sameer, dy djem të drejte te cilët pretendon të jenë një çift
homoseksual për të siguruar një apartament shtresës së lartë ne Miami,
por atyre te dyve ju bie ne apartament e mbrekullueshmja Neha.
Nderkohe qe te dy perpiqen qe tju mbushin mendjen se nuk jane homoseksuale
Por  ne fshehtesi perpiqen për të fituar zemrën e Neha-së.
Linku Tjetër :
Shkarkoje :